ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий відчув себе сьогодні «живцем»

|

Міський голова Львова Андрій Садовий від сьогоднішнього спілкування під стінами Ратуші з пікетниками набрався багато позитивних емоцій. Про це він повідомив журналістам перед обідньою перервою засідання сесії Львівської міської ради.

«Чим більше я спілкуюся з людьми, тим більше набираюся енергетики. Просто це вже з часом таке відбувається. Коли взагалі з простими людьми спілкуюся, то набагато краще себе почуваю, ніж під час спілкування з іншими категоріями людей», – зазначив А. Садовий.

На запитання, як він розцінює те, що люди не пускали його до мерії й кілька разів огріли пластиковими пляшками, А. Садовий відповів: «Як інакше я міг забрати людей з трамвайної колії? Я відвів їх за собою. Це ловля на живца».

Нагадаємо, сьогодні під час перерви сесії міськради А. Садовий вийшов до пікетувальників, які перекрили рух трамваїв на площі Ринок. На той час, окрім працівників ТзОВ «Наш ринок» та представників політичних партій і громадських організацій, які протестують проти двоставкового тарифу на тепло, приєдналися мешканці житлових будинків із площі Ринок. Їм допікають постійні вимкнення світла на площі через роботу ковзанки біля мерії.

Саме вони перекрили рух трамваїв – і з ними хотів поспілкуватися міський голова. Однак з того нічого не вийшло, бо люди почали доволі агресивно реагувати на слова міського голови – йому кричали «Ганьба!» та стукали пластиковими пляшками. А хтось із протестантів огрів по плечах такою пляшкою й Андрія Івановича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *