ОСТАННІ НОВИНИ

У Кам’янці-Бузькій не було належного порядку видачі дозволів на розміщення об’єктів торгівлі

|

Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України прийняла рішення у справі щодо порушення законодавства про захист економічної конкуренції органами місцевого самоврядування Кам’янки-Бузької, передає прес-служба Львівського обласного територіального відділення АМКУ.

Встановлено, що органи місцевого самоврядування Кам’янка-Бузької (рада та Виконком) неналежно здійснювали власні повноваження щодо встановлення цін на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

Окрім того, міська рада Кам’янки-Бузької запровадила непередбачену законодавством України практику видачі дозволів на підключення до водопровідно-каналізаційної мережі Кам’янка-Бузька, яку обслуговувало КП „Кам’янка-Бузьке водопровідно-каналізаційне господарство”, чим обмежувало самостійність суб’єкта природної монополії.

Перевірка також виявила, що в місті не було встановлено належного порядку видачі дозволів на розміщення об’єктів торгівлі.

Такі дії органів місцевого самоврядування кваліфіковано згідно з пунктами 3, 7 статті 50 Закону України „Про захист економічної конкуренції”. Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення АМКУ зобов’язала органи місцевого самоврядування Кам’янки-Бузької ліквідувати виявлені порушення у встановлений термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *