ОСТАННІ НОВИНИ

"Вперед, Україно!" хоче дружити з Луценком

|

Львівська обласна організація партії “Вперед, Україно!” чекає на відповідь лідера “Української народної самооборони” Юрія Луценка щодо своєї пропозиції приєднатися до цього руху. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова обласної організації партії Володимир Плотичко.

За його словами, представники львівського осередку сподіваються на позитивну відповідь і готові допомогти у становленні руху у Львівській області. Сьогодні ці пропозиції були вже передані в офіс Луценка.

Щоправда, на перешкоді плідній співпраці може стати недавній конфлікт у самій партії між старим і новим керівництвом. Екс-лідер обласної організації “Вперед, Україно!” Юлія Лукіна, яку теперішні керівники попросили з посади не так давно, призначена координатором УНО у Львівській області, відтак важко прогнозувати розвиток подій.

Хоча партійці сподіваються на позитивний результат і плідну роботу з Ю.Лукіною, що водночас, не заважає декому з них, зокрема, секретареві партії Ігорю Мамчуру, погрожувати Ю.Лукіній судовими процесом за розповсюдження інформації, яку він називає неправдивою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *