ОСТАННІ НОВИНИ

Голова обласної спілки художників заперечує інформацію про кампанію із захоплення майна спілки

|

Голова обласної організації НСХУ Олег Микита заперечує інформацію щодо всеукраїнської та львівської кампанії із захоплення майна національної спілки художників. Як він заявив під час сьогоднішнього засідання прес-клубу, такі звинувачення спричинили лише особисті інтереси кількох представників спілки.

За словами О.Микити, всі звинувачення, які прозвучали під час учорашньої прес-конференції з вуст деяких представників спілки, є безпідставними. «Такі звинувачення висловлювали члени спілки, які хочуть задовольнити лише особисті інтереси, тому всіх журналістів, що були на тій прес-конференції, просто введено в оману», – заявив Олег Микита.

Юристи, що були присутні на прес-конференції, розповіли, що наразі вони ведуть справу щодо Львівської експериментальної кераміко-скульптурної фабрики. Наразі у справі подано касаційну скаргу до Верховної суду України.

Крім того, він повідомив, що голова НСХУ дуже обурений такими заявами. «Це речі, які не роблять честі ні місту, ні нашій спілці. З такими проблемами ми маємо розібратися самі», – підсумував О.Микита.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *