ОСТАННІ НОВИНИ

По львівських школах їздять ревізори

|

Міська влада хоче, щоб проблеми шкіл стали публічними. З цією метою представники мерії розпочали практику незапланованих візитів до загальноосвітніх закладів. У більшості випадків «гості» приїжджають без попередження.

«Ми намагаємося не ховати проблеми шкіл, а навпаки робити їх публічними, бо вони стосуються кожного», – прокоментував директор департаменту гуманітарної політики Олекса Побурко.

За його словами візити, під час яких контролюючі органи ознайомлюються з проблемами шкіл на місцях, у Львові тривають вже два тижні. За цей час у місті перевірили всі дитячо-юнацькі спортивні школи та кілька загальноосвітніх навчальних закладів.

Як повідомив Олекса Побурко, під час візитів були зафіксовані факти неналежного оформлення договорів оренди та неналежного використання земельних ділянок.

«Є школи, де передбачене існування реабілітаційних центрів. Натомість там діють повноцінні сауни», – зауважив він.

За фактами перевірок триває службове розслідування щодо директора середньої школи № 63. За словами О.Побурка, його підозрюють у незаконному використанні земель школи. Порушення зафіксовані і в 54-й школі. Директор департаменту гуманітарної політики каже, що там дітей годували неповними порціями. «Замість цілої сосиски давали пів», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *