ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати пропонують розширити повноваження комісії з вивчення обґрунтування тарифів

|

Проект ухвали передбачатиме утворення спеціальної депутатської комісії, що володітиме розширеними повноваженнями. Його пропонують винести на розгляд сесії депутати – члени тимчасової комісії з вивчення економічного обґрунтування тарифів на теплопостачання.

Як передає прес-служба міської ради, згідно з цим проектом ухвали, комісія проводитиме контроль за формуванням тарифів на всі житлово–комунальні послуги для населення. Працювати ця комісія буде до завершення теперішньої каденції та складатиметься з представників депутатського корпусу Львівської міської ради. Про це розповів Теодор Дяків, співавтор проекту ухвали.

Наступний проект ухвали, який розглядали на комісії, передбачає відміну рішення виконкому про двоставковий тариф на послуги теплопостачання та рекомендацію виконавчому комітету Львівської міської ради ввести в дію сезонний тариф.

Жоден з цих варіантів не набрав більшості голосів від загального складу членів комісії.

Під час вчорашнього засідання комісія розглянула можливість подачі звіту про діяльність цієї комісії на сесії Львівської міської ради 08.02.2007р.

Як наголосив голова тимчасової комісії, депутат Олег Породко, згадані проекти ухвал будуть готові до середи, 7 лютого. Саме тоді відбудеться наступне засідання комісії, а винесені на розгляд депутатського корпусу Львівської міської ради вони будуть у четвер, 8 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *