ОСТАННІ НОВИНИ

Уповноваженим Президента у справах Фонду державного майна України став Богдан Буца

|

Президент України видав Указ про створення посади Уповноваженого Президента України у справах Фонду державного майна України. Указом на цю посаду було призначено радника Президента України Богдана Буцу. Про це повідомив офіційний сайт глави держави.

Згідно з указом на Уповноваженого Президента України у справах Фонду державного майна України покладено здійснення моніторингу за виконанням Фондом функцій з управління об`єктами державної власності, приватизації державного майна, додержанням при цьому інтересів держави і громадян, аналізу відповідних нормативно-правових актів. Також Уповноважений готуватиме пропозиції главі держави щодо врегулювання проблемних питань, що виникають у цій сфері, створюють загрозу національній безпеці, призводять до порушення прав і законних інтересів громадян та інші функції.

Уповноважений отримав право невідкладного прийому Президентом України, Головою Фонду державного майна України, його заступниками, Главою Секретаріату Президента України. Він може вимагати подання на розгляд Президентові України своїх пропозицій та документів з питань, які потребують негайного вирішення, протягом доби з моменту їх внесення. Запитувати та одержувати в установленому порядку інформацію, документи і матеріали від державних органів приватизації, допоміжних органів і служб, створених Президентом України. Уповноважений має право бути присутнім на засіданнях колегій Фонду державного майна України, брати участь в обговоренні питань, вносити пропозиції, робити застереження.

Богдан Буца очолював львівське відділення Фонду державного майна України, коли ФДМУ керував Юрій Єхануров. Повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *