ОСТАННІ НОВИНИ

Фахівці «Львівводоканалу» їздитимуть до Польщі та Німеччини набиратися досвіду

|

Фахівці «Львівводоканалу» їздитимуть до Польщі та Німеччини до колег ділитися досвідом та почерпати навики від водоканалівців-іноземців. Такі візити проводитимуть у межах проекту «Тристороння співпраця між містами Львів, Вроцлав і Дрезден для передачі знань та ноу-хау в галузі екології». Про це сьогодні під час прес-конференції розповів керівник групи супроводу екологічних програм адміністративно-технічного управління Львівської міської ради Василь Левчишин.

Так, у межах цього проекту проходитиме шість конференцій протягом 2007-2008 років на різні теми, що стосуються роботи водоканалів.

Перша зі шести таких науково-практичних конференцій «Сучасний стан та перспективи водовідведення у Львові» проходила 23 січня у Львові і зібрала більше ста охочих обговорити проблеми цієї сфери. Гості з Дрездена (Німеччина) та Варшави (Польща) учора відвідали деякі об’єкти «Львівводоканалу» та оцінили роботу львівських спеціалістів.

Координатор проекту від Вроцлава Ярослав Пердута, зокрема, відзначив, що у Львові – так само як і у Польщі – припускаються помилки: розділяють постачання та переробку води. «Наші міста мають багато спільного, окрім недостатньої фінансової підтримки, однак, опираючись на наш досвід, можемо рекомендувати ті чи інші поправки в роботі, обмінюватись досвідом», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *