ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему лікарні відновного лікування намагались обговорити за «круглим столом»

|

«За» і «проти» переселення лікарні відновного лікування в приміщення на Короленка, 9 або у Винники намагались сьогодні з’ясувати учасники круглого столу «Що необхідно для реанімації лікарні відновного лікування в Брюховичах?», який проходив у стінах госпіталю імені Шептицького.

Засідання організувала громадська колегія при головному управлінні охорони здоров ’ я ЛОДА. Та координаційна рада громадських організацій Львівщини.

Учасники круглого столу намагались проаналізувати всі позитивні та негативні моменти переселення лікарні у Винники або в приміщення на Короленка, 9.

Присутні представники трудового колективу вкотре озвучили свою принципову вимогу – приміщення на Короленка, 9. Незважаючи на важливість інтересів пацієнтів, до якої апелювали представники владних структур, працівники лікарні вперто не хотіли слухати про кращі умови в госпіталі інвалідів у Винниках та про збереження цілісності юридичної установи.

Прозвучало навіть: «Пацієнтам післяінсультного стану у Винниках не зручно буде переміщатись між поверхами ліфтом, а пішки сходами на Короленка – зручно». Принаймні, так вважає голова профспілки лікарні відновного лікування Ірина Платок.

Усі переваги переселення у Винники – покращені умови праці, збереження штатного розпису, покращена матеріально-технічна база – та недоліки приміщення на Короленка, 9 – незручність для пацієнтів, застаріла матеріально-технічна база – залишились на папері в накресленій таблиці. Уже опісля круглого столу учасники, знай, сперечалися про несправедливість відселення в Брюховичі та про недоцільність перебування Центру репродуктивного здоров ’ я на Короленка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *