ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія придбала два евакуатори

|

Львівська влада врешті спромоглася за бюджетні кошти міста придбати два автомобілі-евакуатори. За допомогою цієї техніки «прибиратимуть» авто, що припарковані у недозволених місцях. Сьогодні, 23 січня, начальник управління транспорту і зв’язку ЛМР Микола Шкурган продемонстрував представникам медіа ці евакуатори.

За словами М.Шкургана, більш як півроку знадобилося міській владі для того, щоб провести тендер, визначити переможця та оформити документацію на придбання евакуаторів. Переможцем тендерних торгів стало ТзОВ «Спецтехсервіс», ціна пропозиції якого була найнижчою – 296 тис. грн. за одну машину. 29 грудня два евакуатори на шасі МАЗ 43704-268 були передані для експлуатації львівському комунальному підприємству «Муніципальна дружина».

Начальник управління транспорту зазначив, що нові евакуатори є суттєво кращими, ніж ті, що досі доводилося орендувати. «Вантажопід’ємність евакуаторів дозволяє перевозити авто до 3,5 тон. Тож тепер вже не будуть нам закидати, що евакуюються з недозволених стоянок лише старі машини. Є можливість забирати і «мерседеси» і «БМВ», без винятку всіх порушників правил дорожнього руху», – наголосив М.Шкурган. За його словами, гарантія нових евакуаторів розрахована на 35 тис. км. пробігу, або на рік часу, кранова установка (австрійського виробництва) під трьохрічною гарантією.

М.Шкурган додав, зважаючи на те, що міська влада суттєво потратилася на евакуатори, тарифи на евакуацію автівок злісних порушників доведеться збільшити. Якщо зараз евакуація обходиться власнику машини 293 грн., то незабаром ця «послуга» становитиме близько 350 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *