ОСТАННІ НОВИНИ

Під ОДА може з’явитись польовий госпіталь

|

Працівники лікарні відновного лікування погрожують вдатись до безстрокового голодування. Зокрема, попереджають про розгортання польового госпіталю під стінами ЛОДА у випадку невиконання їхніх вимог: переселення на Короленка, 9 та звільнення головного лікаря. Як повідомила прес-служба ГФЛ, із відповідним зверненням колектив лікарні звернувся до депутатів Львівської обласної ради, голови облради Мирослава Сеника, голови ЛОДА Петра Олійника та начальника ГУОЗ ЛОДА Ігоря Герина. Текст звернення подаємо повністю:

«Ми, колектив Львівської обласної лікарні відновного лікування, вважаємо себе обдуреними владою, оскільки:

1) Приміщення лікарні по вул. Короленка, 9 у нас забрали шляхом маніпуляцій, підміни понять, фальсифікації документів, без відома колективу, погодження Міністерства охорони здоров’я при переведенні приміщення з державної в комунальну власність.

2) У смт. Брюховичі лікарню перевели, маніпулюючи довірою колективу, нібито тимчасово на час ремонту.

Порушено наші законні права. Нині влада продовжує нас обдурювати, намагаючись тимчасово насильно перевести лікарню у госпіталь інвалідів у Винниках, без гарантій на подальше постійне місцерозташування лікарні. Це ставить під загрозу існування лікарні.

Вимагаємо:

1.Повернути, незаконно відібране у нас приміщення лікарні по вул. Короленка, 9.

2.Звільнити з посади головного лікаря Шевчука Я.М., як вимагала профспілка 17.01.07 р.

У випадку невиконання наших вимог, ми вдамося до розгортання польового госпіталю, безстрокового голодування чи розташування лікарні в приміщенні ГУОЗ ЛОДА.

Під цим зверненням підписали 67 працівників лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *