ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівщини минулого року порушила 669 кримінальних справ

|

У 2006 році за результатами перевірок додержання законів щодо захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, прокурори Львівщини порушили 669 кримінальних справ, з яких 499 – направлено до суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Крім того, задоволено 3020 прокурорських протестів на незаконні акти та дії посадовців різного рівня. На усунення порушень прокурори внесли 6077 подань і приписів. За результатами розгляду цих документів реагування до різних видів відповідальності притягнуто понад 6660 посадових осіб, відшкодовано майже 140 млн. грн. збитків (з них до бюджету – майже 55,3 млн.грн.)

За фактами порушень при виконанні рішень судів порушено 7 кримінальних справ, з яких 2 вже розслідувано і направлено до суду. Крім того, у цій сфері нагляду за прокурорського втручання притягнуто до відповідальності 46 посадових осіб.

Слідчі органи прокуратури Львівщини у 2006 році направили до суду 896 кримінальних справ, з них 106 – за фактами скоєння навмисного вбивства, 190 – за фактами зловживань та перевищення службових повноважень, 55 кримінальних справ – про злочини з ознаками корупційних діянь, а за фактами хабарництва – 44 справи.

Завдяки професійній роботі слідчих вдалося відшкодувати більше 3 млн.грн. завданих злочинами збитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *