ОСТАННІ НОВИНИ

Без гарантій колектив лікарні відновного лікування не переїде у Винники

|

Колектив обласної лікарні відновного лікування без гарантій щодо надання лікарні постійного приміщення не погодиться на тимчасовий переїзд до госпіталю інвалідів війни, що у Винниках. Принаймні про це вчора під час наради в ОДА заявила голова профспілки лікарні Ірина Платок. Повідомляє прес-служба ГФЛ.

Учора представники Львівської обласної лікарні відновного лікування з головою конфедерації вільних профспілок Львівщини Андрієм Соколовим та заступником голови Львівської ОДА зі соціальних та медичних питань Ярославом Пітком ознайомилися з приміщеннями, пропонованими для цієї лікарні. Вони побували у приміщенні на вул. Короленка, 9, яке раніше належало лікарні відновного лікування і в якому тепер Центр репродуктивного здоров’я, госпіталі інвалідів війни у Винниках і у Львівській обласній психіатричній лікарні.

За повідомленням ГФЛ, влада сьогодні не готова дати жодних гарантій щодо того, що до 10 березня лікарня таки отримає відповідне приміщення в постійне користування.

Після огляду приміщень відбулася коротка нарада за участі заступника голови облради Левка Захарчишина, координатора ГФЛ Олега Мацеха, заступника голови ЛОДА Ярослава Пітка, голови профспілки лікарні Ірини Платок. Під час наради пан Захарчишин зазначив, що інших придатних приміщень для лікарні сьогодні немає. В результаті вирішили продовжити пошук та розгляд інших варіантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *