ОСТАННІ НОВИНИ

У «Галичфарм» хочуть інвестувати близько 30 млн. грн.

|

Корпорація «Артеріум», до складу якої входять виробник препаратів на рослинній основі (фітопрепаратів) ВАТ «Галичфарм» та виробник антибіотиків ВАТ «Київмедпрепарат», планує інвестувати в «Галичфарм» близько 30 млн грн. Про це ЗІКу розповів прес-секретар корпорації «Артеріум» Володимир Гайдаш.

За його словами, інвестовані кошти спрямують у розвиток виробництва ін’єкційних розчинів, фітохімічних препаратів та препаратів на основі рослинного походження. «До 1 січня 2009 року вся фармацевтична галузь має бути модернізована відповідно до міжнародних стандартів», – зазначає Володимир Гайдаш .

2006 року «Галичфарм» вклав у модернізацію близько 20 млн грн.

ВАТ «Галичфарм» заснований у 1911 році. Підприємство випускає близько 80 рецептурних і безрецептурних препаратів, з яких 15 є оригінальними, серед яких, зокрема, «Тіотриазолін», «Седавіт», «Уролесан», «Імуно-Тон», «L-лізину есцинат», «Мукалтин», «Хлорофіліпт» та ін. Частка продукції підприємства на українському ринку становить 1,4%. Близько 94% продукції реалізується на українському ринку, 6% експортується в країни СНД.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *