ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники відхрещуються від проблеми мешканців будинку по Миколайчука, 1

|

Протести невдоволених мешканців будинку по вулиці Миколайчука, 1 львівська мерія вважає безпідставними. Забезпечити будинок тепловою енергією зобов’язаний житлово-будівельний кооператив будинку, а не ЖЕК – стверджують чиновники.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Марія Желіско каже, що ЖБК зобов’язаний забезпечити мешканців водою, теплом та іншими комунальними послугами, оскільки він зареєстрований як юридична особа, має свою печатку та рахунки.

«ЛКП «Тополя» достатньо завантажене роботою у своїх будинках, а тому не зобов’язане обслуговувати ще й кооператив. Крім того, житловий кооператив заборгував комунальному підприємству за надані послуги», – стверджує вона.

Начальниця каже, що у Львові є близько 270 житлово-будівельних кооперативів і 190 об’єднань співвласників, однак ніде не виникає таких проблем як у цьому кооперативі.

Нагадаємо, близько 30 мешканців будинку по вулиці Миколайчука, 1 прийшли сьогодні зранку пікетувати міську раду. Вони вимагали в керівництва міста змусити ЛКП «Тополя» забезпечити їх теплом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *