ОСТАННІ НОВИНИ

Кримінальну справу проти керівництва ВАТ «Львівський домобудівний комбінат №2» закрито

|

Кримінальну справу проти керівництва ВАТ «Львівський домобудівний комбінат №2» закрито за відсутністю складу злочину. Про це йдеться в повідомленні представників пайовиків.

Згідно з повідомленням, 12 січня представники слідчого управління УМВСУ у Львівській області повідомили пайовиків житлового будівництва на вулиці Плуговій, 5 про закриття кримінальної справи, порушеної у червні минулого року за підозрами щодо шахрайських дій керівництва ВАТ «Львівський ДБК №2» при залученні інвестиційних внесків від пайовиків, за відсутністю складу злочину.

Зазначена кримінальна справа з жовтня 2006 року перебувала на розслідуванні у слідчого управління УМВСУ у Львівській області. Пайовики житлового будівництва, які в цій справі проходять як потерпілі, неодноразово пікетували приміщення обласної прокуратури та міліції з вимогою провести належне розслідування та притягнути до відповідальності будівельних шахраїв.

Сьогодні пайовики в судовому порядку добиваються отримання у власність оплачених ними квартир, які встигли вже змінити своїх власників через оборудки керівництва ВАТ «Львівський домобудівний комбінат №2». Також військова прокуратура Львівського гарнізону оскаржує в судовому порядку законність будівництва цього будинку.

Пайовики, які проходять у кримінальній справі як потерпілі, вже оскаржили зазначену постанову про закриття кримінальної справи до прокуратури у Львівській області та планують провести вуличні акції протесту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *