ОСТАННІ НОВИНИ

Ректором УКУ знову став Борис Ґудзяк

|

Ректором Українського Католицького Університету знову став Борис Ґудзяк. Як повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ, на засіданні, 13 січня, Сенат УКУ у розширеному складі обрав Бориса Ґудзяка ректором цього навчального закладу на нову 5-річну каденцію.

Того ж дня Великий Канцлер УКУ Любомир Гузар, що представляє Засновника Університету – Фонд ім. св. Климентія, затвердив це обрання.

Для аналізу діяльності ректора та сформованого ним Ректорату впродовж першої каденції за рішенням Сенату в УКУ працювала комісія, члени якої не входять до складу університетської спільноти. Комісія ознайомилась із відповідною документацією й на конфіденційній основі опитала представників різних категорій викладачів, працівників і студентів цього Університету. Всі одноголосно схвалили діяльність Ректора.

Відповідно до Статуту Університету, своїм правом висувати кандидатуру на посаду Ректора скористалися Сенат і Вчена Рада цього закладу. Обидві структури висунули одного і того ж кандидата – діючого Ректора доктора Бориса Ґудзяка, який знову став ректором УКУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *