ОСТАННІ НОВИНИ

«Батьківщина» вважає, що криміналітет у Львові пустився берега

|

Львівська обласна організація ВО «Батьківщина» поширила заяву з приводу вчорашнього вбивства у Львові кримінального авторитета Миколи Лозинського. «Учорашнє звіряче вбивство у Львові продовжило серію кривавих розправ у нашому місті. Розстріл Миколи Лозинського, відомого в кримінальних колах на прізвисько “Рокеро”, укотре продемонстрував, що криміналітет у Львові, відчуваючи безкарність, просто пустився берега», – ідеться у заяві.

Представників «Батьківщини» турбує те, що «у нашому місті створені парникові умови для розгулу бандитизму: бузувірам байдуже, чи вчиняти замах на депутата міської ради, чи стріляти в директора одного з найпотужніших підприємств, чи вчиняти “розбірки” між собою. І все це відбувається серед білого дня, свідками, а подекуди й невинними жертвами цього стають наші рідні, близькі та наші діти!».

Львівська обласна організація партії “Батьківщина” закликає шукати винних не лише серед керівництва обласної міліції та місцевої влади. «Переконані, що справжньою причиною активізації кримінальних елементів, зокрема на Львівщині, стала загальнонаціональна атмосфера хаосу, вседозволеності та безвідповідальності. Адже війна між Президентом і Прем`єр-міністром, двовладдя, недієздатність Верховної Ради України, штучне й безпардонне перетягування владного канату є тими дестабілізуючими факторами, які й дозволяють бандитам вилазити зі своїх нір і вчиняти свої криваві діла серед білого дня», – зазначено у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *