ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначають учителя року

|

У Львові відбувся міський тур Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2007» у номінаціях «Українська мова та література», «Правознавство», «Математика», «Образотворче мистецтво» та «Трудове навчання», передає відділ громадських зв’язків міської ради.

Переможцями цього туру стали: перше місце у номінації вчитель української мови та літератури: Чміль Н. М. (СЗШ № 64) та Копач О. Я. (СЗШ № 62);

перше місце у номінації вчитель правознавства: Жигальцева Е. Ю. (СЗШ № 77); перше місце у номінації вчитель математики: Сенчишин О. Ю. (СЗШ № 18) та Глібовицька О. М (ЛЛГ); перше місце у номінації вчитель образотворчого мистецтва: Хлібишин Н. В. (СЗШ № 66); перше місце у номінації вчитель трудового навчання: Товкацька О. Р. (СЗШ № 60) та Супрун О. О (СЗШ № 64).

“Цей конкурс проводимо з метою виявлення та підтримки творчих учителів, пропаганди їхнього досвіду та спонукання освітян до підвищення професійної майстерності”, – повідомила начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук.

До участі в конкурсі зголосилося 94 вчителі з усіх навчальних закладів міста. Педагоги-конкурсанти представили журі анкети, опис власного досвіду, творчі розробки, розробки циклу уроків, публікації, висновки про педагогічну та методичну діяльність. Учителів-переможців першого туру конкурсу нагороджено дипломами та рекомендовано до участі в другому (обласному) турі конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *