ОСТАННІ НОВИНИ

На «Львівсільмаші» вимкнули світло

|

На ВАТ завод «Львівсільмаш» вимкнули світло. Про це повідомив перший заступник голови правління «Львівсільмаш у » Петро Онищак. За його словами, на підприємстві почались «революційні дії», які пов’язані з тим, що представники «Львівобленерго» безпідставно від’єднали завод та житлові будинки від електропостачання.

«Це можна назвати революцією. Правда поки що лише на папері. Ми написали листи в обласну адміністрацію, голові обласної ради, міському голові про те, що чиняться дії, які блокують господарську діяльність на підприємстві. По суті нам не дають можливості працювати. Основна проблема полягає у тому, що ми вже сім місяців працюємо без печатки та інших управлінських документів, які досі перебувають в особи, яка не має жодного відношення до підприємства. Печатку утримує колишній керуючий санацією ВАТ «Завод «Львівсільмаш» Олег Кобельник, хоча відомо, що його повноваження давно закінчилися. І, на превеликий жаль, органи влади, правоохоронні органи, маючи законні підстави для вилучення у нього печатки, не вживають жодних дій для цього», – повідомив П.Онищак у коментарі ЗІКу .

За його словами, на сьогоднішній день на рахунках підприємства близько 130 тис грн. Однак скористатися цими коштами немає можливості. «Останню зарплату, відколи немає печатки вдалося виплатили за липень-серпень та частково за вересень», – додав він .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *