ОСТАННІ НОВИНИ

Приватизаційні питання в обласній раді пройшли без проблем

|

Незважаючи на гучні заяви фракції УНП у облраді стосовно недопущення дерибану приміщень у центрі міста головою депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації, „пористом” Юрієм Моравецьким, усі питання щодо приватизації приміщень пройшли вчора гладко і без зауважень. Депутатка Лариса Федорів просто покинула сесійну залу перед розглядом пакету питань, які вона, ще напередодні під час прес-конференції, погрожувала зняти з порядку денного.

У понеділок, скликавши журналістів, депутатка заявляла про недопущення дерибану приміщень у центрі Львова, зокрема, йшлося про приміщення на площі Ринок, 17. Там, за її словами, пан Моравецький „без усілякого морального на те права” вирішив віддати собі у приватизацію приміщення, де розташований ресторан „Золотий вепр”. „Ми ініціюватимемо зняття цих питань”, – заявляла пані Федорів у понеділок. У вівторок вона вийшла із зали засідань під час оголошення „болючого” для УНПістів питання.

Щоправда, обранці врахували момент заяви, яку вже підхопили львівські ЗМІ і вирішили покласти контроль за приватизацією не на голову комісії, „пориста” Моравецького, а на заступника голови облради Левка Захарчишина.

Відтак, втомлені довгим сесійним днем депутати, вже після 18 години встигли віддати у приватизацію приміщення. А це: „Золотий вепр”, „Віденська кав’ярня”, готель „Відень” і, навіть, приміщення офісу ВО „Свобода” по вул. Чайковського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *