ОСТАННІ НОВИНИ

Обласній раді не подобаються процеси довкола «Сільмашу»

|

Голова тимчасової контрольної комісії з питань ВАТ «Завод «Сільмаш» Левко Захарчишин проситиме начальника УМВВСУ у Львівській області Максимова вилучити атрибути, статут і печатку підприємствав колишнього керівника санацією підприємства Олега Кобельника. Про це Л. Захарчишин сказав під час виступу на сесії обласної ради.

Окрім того, пан Захарчишин зазначив, що комісія має намір звернутися до територіальної судової адміністрації з проханням звернути увагу на роботу Галицького суду та судді, який веде справу «Сільмашу», бо на думку комісії, у судових процесах довкола підприємства «не все в порядку».

«Наша комісія звернула увагу на те, що у процесі банкрутства підприємства не все в порядку. Ми хочемо звернути увагу правоохоронних та судових органів до ситуації на «Сільмаші» – сказав він.

Захарчишин також проситиме депутатів звернутися до Президента та ФДМУ не допустити банкрутства цього підприємства-гіганта.

Окреме звернення буде також до прокурора області з проханням перевірити дії санатора та провадження самої процедури санації.

Депутати проголосували за те, щоб дати комісії час до наступної сесії щоби юридично правильно оформити усі звернення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *