ОСТАННІ НОВИНИ

Справу Новоженець – Президент слухатимуть у суді 10 січня

|

Сьогодні в Галицькому суді Львова відбулося попереднє слухання справи колишнього голови Яворівської райдержадміністрації Ростислава Новоженця проти Президента України та Львівської облдержадміністрації. Про це «Львівський портал» повідомив позивач Ростислав Новоженець.

Засідання судової колегії проходило під головуванням судді Городецької, за участі голови суду Стефанюк та судді Серьодкіної. За словами пана Новоженця, на слухання прийшли і представник глави держави – із управління юстиції, і представник ЛОДА – заступник начальника юридичного відділу.

На думку Ростислава Новоженця, у процесі засідання дивним був той факт, що у протилежних сторін не було подання Кабінету Міністрів України Президенту України на його звільнення з посади голови Яворівської РДА. Такий документ представники владних структур мають принести на наступне засідання, яке призначили на 10 січня.

«Судячи з сьогоднішніх акцентів під час засідання, я сподіваюся на позитивне завершення цієї справи. Ця справа вийшла з Печерських пагорбів, окрім того, у ній явно видно порушення норм Конституції України», – зазначив пан Новоженець, навівши нещодавній приклад одного з голів РДА Херсонщини, який виграв суд проти глави держави та поновився на посаді.

Нагадаємо, колишній голова Яворівської РДА, теперішній депутат Львівської обласної ради Ростислав Новоженець подав до суду на Президента України та ЛОДА після звільнення його з посади голови райдержадміністрації. Тепер позивач просить суд визнати рішення про звільнення незаконним та поновити його на посаді голови РДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *