ОСТАННІ НОВИНИ

До порядку денного сесії облради таки включили питання бюджету на 2007 рік

|

До порядку денного сесії Львівської обласної ради таки включили питання «Про обласний бюджет Львівської області на 2007 рік», а ще – низку питань, пов ’язаних із розподілом коштів на наступний рік.

Як повідомляє прес-служба облради, депутати 26 грудня, а саме тоді заплановане засідання сесії, заслухають інформацію про стан у галузі постачання газу населенню та господарському комплексу області, про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги населенню Львівщини на 2007-2010 роки, про стан та проблеми розвитку галузі культури в сільській місцевості Львівської області, про кошторис видатків на утримання виконавчого апарату обласної ради на 2007 рік, про клопотання на отримання спеціального дозволу ДП “Західукргеологія” НАК “Надра України” тощо.

Окрім того, депутати звернуться до Нацради з питань телерадіомовлення України стосовно надання ліцензії на мовлення для телевізійної мережі у Львівській області та до НАК “Нафтогаз України” – щодо підписання рамкової угоди між Львівською областю та НАК “Нафтогаз України” і ВАТ “Укрнафта”.

Нагадаємо, що раніше голова облради Мирослав Сеник повідомляв про включення до порядку денного питань бюджету, однак попереджав про те, що їх розглядатимуть лише, якщо головний фінансовий документ підпишуть та приймуть на державному рівні. Якщо ж не буде підписаного Президентом бюджету України на наступний рік, то на засіданні сесії обласної ради оголосять перерву до затвердження бюджету на 2007 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *