ОСТАННІ НОВИНИ

Відомі українці подарували свої речі для благодійного аукціону

|

Відомі українці пожертвували особисті речі для «Аукціону надій», що його планує провести 25 грудня Львівський банківський інститут. Мета аукціону – зібрати кошти для потреб вихованців Городоцької школи соціальної реабілітації. Про це повідомив відділ громадських зв’язків ЛБІ.

Серед благодійників – режисер Роман Віктюк, голова НБУ Володимир Стельмах, актор та режисер Богдан Ступка, заступник голови Секретаріату Президента Арсеній Яценюк, переможець шоу «Танці з зірками» Володимир Зеленський, лідер групи «ВВ» Олег Скрипка, ведуча телеканалу «1+1» Ольга Герасим’юк, модельєр Оксана Караванська, український богатир Василь Вірастюк та інші.

Отримані лоти не є коштовними. Це символічні або ж особисті речі відомих людей, які стануть для запрошених приємною згадкою про участь у благодійному заході. Адже головна мета участі в аукціоні – пожертвувати кошти для вихованців спеціалізованої установи.

«Передріздвяні дні особливі. Це час, коли кожен з нас очікує чуда, вірить у казку і згадує дитинство. Саме у ці дні так хочеться, щоб усі навколо ставали добрішими, а наші діти були щасливими. «Аукціон надій» – це благочинна акція, яка подарує різдвяну казку тим дітям, які позбавленим материнського тепла, сімейного затишку, а тому перестали вірити у чудеса», – пояснює ректор Львівського банківського інституту НБУ Тамара Смовженко.

За вилучені кошти ЛБІ планує облаштувати для дітей Городоцької спеціалізованої школи комп’ютерний клас, організувати навчальні курси, придбати необхідні програми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *