ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум Львова виявив партійний дерибан нерухомості?

|

Громадський форум Львова вимагає від міської ради Львова скасувати низку ухвал, згідно з якими кільком партійним структурам та громадським організаціям надано право викупу приміщень за п’яту частину балансової вартості. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив координатор Громадського форуму Олег Мацех.

За його словами, йдеться про приміщення переважно в центральній частині міста, загальною площею 2,5 тисячі метрів квадратних. «Ці ухвали незаконні, бо політичні партії не мають права ані на пільгову оренду, ані на продаж за пільговими цінами, відтак втрати міської скарбниці орієнтовно становлять 5 мільйонів гривень» – сказав О. Мацех.

Він зазначив, що за пільговими цінами було надано можливість приватизувати приміщення, де було розміщено офіси НРУ, КУН, УНП, ВО «Батьківщина», ПРП. Проте учасники прес-конференції сказали, що знають лише про те, що своє приміщення викупило ГО «Нова хвиля», у якому мали офіси ПРП та «Наша Україна», а щодо решти партій сказати не могли.

Відтак Громадський форум звернувся до партій, щоб або повернути ці площі у власність міста, або доплатити за їх реальною ціною. Інакше ГФЛ подає до суду, аби домогтися скасування цих рішень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *