ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зменшилися обсяги виробництва молока

|

Цьогоріч виробництво молока на Львівщині знизилося на 3,1%. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив журналістів заступник голови ЛОДА Іван Стефанишин.

За його словами, середній показник зниження виробництва молочної продукції по Україні становить 5%. «Обсяги зменшення виробництва молока в області становлять 980 тисяч тонн. Проте головна загроза полягає в тому, що є спад поголів’я худоби», – наголосив Іван Стефанишин.

«Сьогодні в галузі сільськогосподарського виробництва області є проблема відсутності інфраструктури, переробки товарів, їхньої закупівлі. Ми бачимо, що інвестиційні проекти не спрацьовують», – зазначив заступник голови ЛОДА.

Окрім того, він розповів, що незважаючи на певні негативи, цьогоріч на Львівщині таки наявна тенденція зростання темпів виробництва деяких галузей харчової промисловості. «У 2006 році створено 12 нових видів продукції, що становить понад 16% кількості нових видів продукції промисловості», – наголосив Іван Стефанишин. Відповідно, 87% харчових продуктів, що є на регіональному ринку, постачають підприємства області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *