ОСТАННІ НОВИНИ

Чистий прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за дев’ять місяців 2006 року становить 29,7 млн. грн.

|

Консолідований чистий прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за 9 місяців 2006 року за національними стандартами фінансової звітності (УСБО) становить 29,7 млн. грн., передає прес-служба компанії.

Необоротні активи (частка основних засобів – 83,9%) становлять по залишковій вартості 525,9 млн. грн. Зношеність основних засобів – 14,9 %. Консолідована виручка від реалізації становить 2662,5 млн. грн. і формується в основному за рахунок реалізації нафтопродуктів, супутніх товарів та послуг, наданих дочірніми підприємствами концерну через його власну мережу АЗС та нафтобаз.

Сукупні активи – 1063,3 млн. грн. Власний капітал ВАТ “Концерн Галнафтогаз” становить 367,9 млн. грн. Частка власного капіталу в пасивах – 34,6 %.

За три квартали 2006 року EBITDA становить 67,4 млн. грн. Робочий капітал концерну – 285,5 млн. грн.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 154 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 202 АЗС і 15 нафтобаз у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях, а також у Києві. У жовтні було введено в експлуатацію два великих трасових комплекси: в Калинівці (48 км траси Київ-Чоп) та Чопі на митному переході з Угорщиною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *