ОСТАННІ НОВИНИ

Курилишин спростовує Максимова та вважає себе заручницею

|

Керівник «Дирекції з організації святкувань 750-річчя Львова» Ксенія Курилишин врешті зрозуміла, що закиди головного міліціонера області Віталія Максимова щодо нецільового використання коштів під час святкування ювілею стосуються саме її.

Сьогодні вона провела прес-конференцію, на якій заявила, що в медіа свідомо спекулюють цією темою.

До сьогодні пані Курилишин коментувати заяви начальника УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова відмовлялася.

«Силові структури заявили про зловживання. Оскільки говорили про 420 та 270 тисяч гривень, то ми гіпотетично припускаємо, що йдеться про організацію концертів Бреговіча та Герта Гофа», – сказала Ксенія Курилишин.

Вона повідомила, що кошти було скеровано не «лівим» підприємствам, а підприємцям, які давно займаються технічним забезпечення концертів. Щоб переконати журналістів у їхній незаплямованій репутації, пані Курилишин показала відеоролик з позитивними відгуками відомих естрадних виконавців.

Коментуючи заяви правоохоронців, Ксенія Курилишин сказала, що вона та її підрядники стали лишень заручниками гучного скандалу. Однак кому він вигідний, не уточнила.

«З юридичного погляду конфлікт було вичерпано ще тоді, коли він зародився. Ми пройшли аудиторську перевірку і мали висновок про те, що все відповідає бухгалтерському обліку. Конфлікт лежить в іншій площині. Хто і які дивіденди має отримати, думаю, що я цього коментувати не можу, але мені здається, що ми стали заручниками однієї з найрезонансніших ситуацій, які складалися у Львові», – сказала вона.

Натомість підприємець Зеновій Ших, який відповідав за технічне забезпечення концерту Герта Гофа, сказав, що Віталій Максимов збрехав. Також З. Ших припустив, що скандал вигідний тим, хто фінансує статті, спрямовані на дискредитацію ГО «Дирекція з організації святкувань 750-річчя Львова».

За словами К. Курилишин, про те, що звинувачення правоохоронців були безпідставними, є висновки прокуратури, яка не порушила кримінальної справи, а матеріали міліції скерувала на доопрацювання.

Нагадаємо, тиждень тому, 20 листопада, начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов заявив, що міліція викрила факт нецільового використання коштів під час підготовки до святкування 750-річчя Львова.

За його словами, міліціонери зафіксували факт, коли на рахунок однієї з фірм було перераховано понад 400 тисяч гривень. Коли ж почали перевірку фірми, то з’ясувалося, що вона – звичайне «купи-продай», і жодною виробничою діяльністю не займається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *