ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук звинувачує БЮТ у наклепі

|

Народний депутат України Петро Писарчук чекає на вибачення від інтернет-газети “Оглядач”, яка розповсюдила наклепницьку інформацію щодо причетності народного депутата до замаху на життя директора ТзОВ “Шувар” Романа Федишина, посилаючись на анонімне джерело з БЮТ.

Видання, яке фінансує саме ця партією, поінформувало читачів, що “Шувар” міг би стати серйозним конкурентом ТВК “Південний” у разі виділення додаткових 10 гектарів землі для освоєння промислового ринку. А отже, Писарчук міг бути найбільш зацікавлений у смерті Федишина.

Петро Писарчук неодноразово висловлював думку у пресі, про те, що причетними до цього злочину могли бути близькі люди з оточення директора “Шувару”. Учора це підтвердили й правоохоронні органи. Однак, представникам БЮТу було більше до вподоби привернути увагу суспільства до значимості своєї партії таким нахабним наклепництвом.

Наразі пан Писарчук чекає на елементарне вибачення. Однак, якщо ці особи не здатні відповідати за свої слова, народний депутат звернеться до суду, повідомляє прес-служба народного депутата Петра Писарчука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *