ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум Львова домагатиметься відставки судді Лєсного

|

Громадський форум Львова домагатиметься відставки голови Сихівського районного суду Сергія Лєсного, повідомив сьогодні під час прес-конференції координатора ГФЛ Олег Мацех. «Ми всіма способами будемо домагатися, щоби пан Лєсной не був суддею» – сказав він.

Причиною для такої різкої оцінки стали як минулі дії голови Сихівського суду, чиє ім’я стало відоме на всю Україну після судових процесів щодо виборів міського голови у Мукачевому, так і теперішні, зокрема, щодо свого сусіда по будинку Романа Грабарчука.

Сам пан Грабарчук розповів, що майже два місяці тому звернувся до багатьох інстанцій – у міліцію, прокуратуру та у два суди після того, як його сусіди розбили вітраж у його квартирі, залили водою саму квартиру та побили його. Все це задокументовано на відео, яке показали журналістам, а крім того, пан Грабарчук має висновки експертів щодо матеріальної шкоди внаслідок розбиття вітража та висновки про те, що йому завдали легких тілесних ушкоджень.

«Я звернувся до міліції і прокуратури, однак уже півтора місяці минуло, але у мене таке враження, що ці заяви гальмуються» – сказав Р.Грабарчук. Водночас він повідомив, що подав дві скарги до судів – один на відшкодування матеріальних збитків до Франківського суду і ще один – про притягнення пана Лєсного за хуліганство до Апеляційного суду Львівської області. Проте звідти також жодних відомостей він не отримав.

Натомість О.Мацех заявив, що ГФЛ активно підняв тему судді Лєсного ще й тому, що саме його пророчать на посаду голови адміністративного суду Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *