ОСТАННІ НОВИНИ

Через службову недбалість мешканці гуртожитків не змогли приватизувати своє житло

|

Прокуратура Шевченківського району порушила кримінальну справу щодо службової недбалості працівників Львівського обласного державного комунального бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки. Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, така недбалість не дала можливості мешканцям гуртожитків по вул. Шевченка, 66 та 66а приватизувати житло.

Підставою для порушення кримінальної справи стали результати перевірки, під час якої встановили, що будівля цього гуртожитку увійшла до статутного фонду одного із відкритих акціонерних товариств Львова. На підставі свідоцтв про право власності на будівлі ЛОДКБТІ та ЕО відкритому товариству видали витяги про реєстрацію права власності на нерухоме майно. Проте, видаючи такі витяги, службові особи Львівського обласного державного комунального бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки неналежно виконували свої службові обов’язки, адже не вказали у цих витягах відомостей про призначення будівель, тобто те, що це – гуртожитки.

Через недбалі дії службовців мешканці будівель по вул. Шевченка, 66 та 66а не змогли приватизувати житло. Наразі триває розслідування кримінальної справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *