ОСТАННІ НОВИНИ

Відбувся вишкіл активістів руху „За життя”

|

10-12 листопада в монастирі сестер ЧСВВ в с. Береговому Перемишлянського району на Львівщині Інститут родини та подружнього життя Українського католицького університету провів вишкіл для учасників студентського руху „За життя”, що діє при УКУ, повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків університету.

До участі в вишколі зголосилися 27 учасників, серед них – представники з Донецької та Рівненської області. Упродовж трьох днів учасники мали нагоду глибше пізнати мету та історію рухів „За життя”, як в світі так і в Україні, вони також вчилися планувати діяльність мирянської організації, вивчали правила формування річної програми та окремих заходів і написання проектів на фінансування.

Цей вишкіл став нагодою подати студентам, що задіяні в русі „За життя”, сконденсовані знання та вміння, що необхідні для діяльності, зазначає директор Інституту родини та подружнього життя Юрій Підлісний. „Крім того, періодично відбуваються зустрічі з акушерами-гінекологами, плануються зустрічі з лікарем-психіатром, який проведе лекції щодо постабортного синдрому та лекції на тему сучасної контрацепції, яка є на ринку, і щодо її дії та наслідків” – говорить директор Інституту родини і подружнього життя.

Студентський рух „За життя” заснував Інститут родини та подружнього життя УКУ п’ять років тому. Завданням руху є проведення інформаційної роботи з підлітками на тему сімейних цінностей, шкоди до і позашлюбного статевого життя, про моральне зло абортів і їхні фізичні, психічні та духовні наслідки. Одним з покликань руху „За життя” є проведення молитовних акцій за збереження життя, проти абортів і за повноцінне міцне сімейне життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *