ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра в Будинку вчених говоритимуть про насильство в сім’ї

|

Завтра у львівському Будинку вчених за круглим столом обговорюватимуть проблеми насильства в сім’ї. Обговорення зініціював Західноукраїнський центр „Жіночі перспективи”, щоб розробити рекомендації до Парламентських слухань, що відбудуться 21 листопада.

За круглим столом організатори також планують н алагод ити с півпрац ю між державними та недержавними структурами у сфері подолання проблеми насильства в сім’ї.

Круглий стіл відбуватиметься в меж ах реалізації проекту «Вивчення та впровадження міжнародних стандартів прав людини при вирішенні проблеми насильства в сім’ї в Україні» .

За інформацією Департаменту громадської безпеки МВС України, у Львівській області за 8 місяців цього року на облік за насильство в сім’ї було поставлено 1574 особи . Усього на обліку перебувають 2346 осіб.

Щомісяця від 17 до 35 жінок зі Львова та області, які потерпають від насильства в сім’ї, звертаються до Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи» за юридичною чи соціально-психологічною консультацією. Із них 10-12 жінок звертаються до Центру за скеруванням правоохоронних органів, бюро судово-медичної експертизи, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *