ОСТАННІ НОВИНИ

Головний редактор «Ратуші» переконаний, що газету хочуть ліквідувати

|

Головний редактор газети Львівської міської ради «Ратуша» Микола Савельєв переконаний, що під маркою приватизації газети міський голова Львова Андрій Садовий займається ліквідацією «Ратуші». Про це Микола Савельєв розповів у коментарі Західній інформаційній корпорації.

«Лише минулого четверга під час останнього засідання спільної комісії (до складу якої входять депутати міськради, представники громадських організацій та журналісти) йшла мова про те, що наступного четверга (9 листопада – ЗІК) має відбутися ще одне засідання комісії, під час якого й мали намір виробити спільну позицію щодо приватизації «Ратуші». Тому я не розумію, як можуть члени виконкому озвучувати позицію Львівської міської ради, коли рішення мають приймати власне депутати, котрі є засновниками газети. Також не розумію, як можна озвучувати будь-яку позицію у вівторок, коли засідання комісії має відбутися тільки у четвер?», – зазначив він.

За словами М. Савельєва, наразі «Ратуші» не запропонували ані техніки, ані приміщення, ані «підйомних» грошей. «Більше того, на одному із засідань комісії прозвучала пропозиція про те, аби приватизувати лише бренд. Я, чесно кажучи, не розумію, що саме хочуть приватизувати? Складається враження, що під маркою приватизації «Ратуші» міський голова Львова Андрій Садовий і його найближче оточення відверто займаються ліквідацією цього видання», – резюмував головний редактор «Ратуші».

5 листопада прес-служба Львівської міської ради повідомила, що 7 листопада відбудеться прес-конференція заступника начальника організаційно-інформаційного управління Львівської міської ради Остапа Процика, присвячена двом питання: інформаційній політиці Львівської міської ради на 2007 рік та позиції Львівської міської ради стосовно приватизації газети «Ратуша».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *