ОСТАННІ НОВИНИ

Максимович роздратувала Садового

|

Засідання міськвиконкому міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні розпочав із зауваження, яке стосувалося його заступниці з фінансових питань Любові Максимович. Під час доповіді заступника міського голови Андрія Павліва про самочинне будівництво у місті вона розмовляла по мобільному. Андрій Садовий зупинив пана Павліва і «присоромив» пані Максимович.

«Ми заважаємо пані Максимович говорити по телефону. Може, зачекаємо?», – риторично запитав міський голова.

Утім, заступниця мера сьогодні була не єдиною, хто спричинив у мера роздратування. Негативні емоції Андрія Садового переповнили після виступу начальника міського управління економіки Ігоря Цвілинюка, який доповідав про порядок залучення коштів інвесторів на розвиток соціальної інфраструктури. «Ви не виконали протокольне доручення. Дякую. Вільні. Будете за це покарані», – сказав Цвілинюку Садовий.

Він також доручив провести службове розслідування щодо того, як у міській раді визначають інвестиційні внески, мовляв, про це вже ходять легенди.

Згодом міський голова сказав, що жоден зі звітів, який він сьогодні заслухав на виконкомі, не було підготовлено належним чином. А тому окремі питання Андрій Садовий захотів повторно заслухати через два тижні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *