ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Львівська залізниця святкуватиме 145-річчя

|

Завтра Львівська залізниця святкуватиме не тільки професійне свято, але й відзначатиме 145 річницю від дня заснування, передає прес-служба Львівської залізниці.

За даними прес-служби, цього року вирішено дещо змінити формат святкування Дня залізничника – у святкові дні керівники галузі планують зустрітися з колективами залізниць, особисто привітати їх із професійним святом та вручити галузеві відзнаки й нагороди кращим працівникам, взяти участь у святкових заходах із нагоди Дня залізничника.

Цього року львівським залізничникам вдалося значно покращити показники використання рухомого складу (вантажних вагонів та локомотивів): обіг вагона виконаний на рівні 4,05 доби (106,4% до 2005 року), прискорення склало 0,26 доби.

Вживають заходи для заощадження ресурсів. Так, починаючи із квітня 2006 року, у Локомотивному депо Львів на 5 тепловозах серії ЧМЕЗ встановлено систему обліку та контролю витрат палива “БІС-Р”. Впровадження системи “БІС-Р” дозволило зекономити за період експлуатації 6,8 тонн дизпалива.

Також цього року було введено в експлуатацію кілька нових потягів. Із 20 липня 2006 року за маршрутом Львів-Ужгород щоденно прямує електропоїзд «Георгій Кірпа». Із 12 вересня цього року введений прискорений денний фірмовий поїзд “Київський експрес” сполученням Львів-Київ. У 2006 році придбали 2 рейкових автобуси на залізничному ходу, які забезпечать перевезення пасажирів на дільницях, де недоцільно використовувати інший рухомий склад. Один із них – № 805/806 Львів-Ворохта – уже курсує із 30 вересня в самісіньке серце Карпат.

У 2006 році введено в експлуатацію після капітального ремонту вокзальні комплекси станцій Підзамче, Копиченці, Рокитно–Волинське, Турійськ, Снятин, Глибока Буковинська, Свалява, Малинськ, Сколе, Старе Село.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *