ОСТАННІ НОВИНИ

Дяків вимагає звіту комісії, яка перевіряла підприємства теплоенергетики

|

Депутат від БЮТ Теодор Дяків виступив зі запитом, у якому вимагає на наступному засіданні звіту комісії, що проводила аудит підприємств комунальної теплоенергетики та оприлюднення висновків від Антимонопольного комітету, Державної інспекції контролю за цінами щодо тарифів на теплопостачання.

Базуючись на цих висновках, депутат пропонує розглянути або ж не розглядати питання про тарифи на тепло. Крім того, Т. Дяків укотре озвучив пропозицію про створення спеціальної депутатської комісії для реформування житлово-комунального господарства міста.

У відповідь міський голова А. Садовий дав депутатові слово, що питання тарифів розглянуть під час наступного засідання. Відтак, депутати голосували лише за пропозицію про створення комісії і не підтримали її. «За» проголосувало лише 35 депутатів.

Водночас активісти громадянської мережі «Опора» провели символічну акцію під стінами міської ради – вони встановили планку, що символізувала нові тарифи на тепло і пропонували людям її перестрибнути. Крім того, «опорівці» роздавали листівки, у яких вимагали негайно скасувати нові тарифи на тепло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *