ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував фестиваль КВН: найкраще жартують «Титри»

|

Учора стартував шостий фестиваль КВН ЛНУ ім. І.Франка “Університетська осінь». Перший день ігор кавеенівці назвали гарячим. Найкращий результат показала традиційно сильна команда з факультету прикладної математики «Титри». А от команда з факультету журналістики посіла третє місце.

Як повідомляє офіційний сайт Асоціації КВН Галичини, “Титри” продемонстрували збалансовану гру з «відфільтрованими» жартами. Учорашню перемогу кавеенівців з прикладної характеризують, як один з найкращих виступів команди за всю її історію.

Щодо команди журналістів, то після випуску «Папарацці», факультет спромігся лише на жіночу команду, яка показала, що вміє добре жартувати над собою. Щоправда жіночий гумор не вразив чоловічий колектив журі, який відвів журналісткам лише третє місце.

Команда “Абсурд” з історичного факультету у своїй дебютній грі більше грала для себе, ніж для глядача. Іноді манера жартувати повністю відповідала назві команди.

Другий день ігор «Університетської осені» відбудеться сьогодні о 18 годині в Палаці культури ім. Г.Хоткевича. Розпочнуть змагання «Чорно-білі» з економічного факультету, «Новий проект» з фізичного факультету та факультету електроніки, «BASTA» з факультету іноземних мов та «Партер» з географічного факультету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *