ОСТАННІ НОВИНИ

«Пора» не голосуватиме за скасування тарифів – Петро Адамик

|

Ініціативу фракції БЮТ у Львівській міській раді про перегляд тарифів на теплопостачання, які нещодавно затвердив міськвиконком, фракція ГП «Пора» підтримувати не буде. На думку голови фракції Петра Адамика, політичні сили спекулюють на цьому питанні, намагаючись сподобатися виборцеві.

«Є ризик, що на сесії проголосують за скасування тарифів. Думаю, ініціатором буде БЮТ. А інші політичні сили захочуть сподобатися виборцям і підтримають таке рішення. Ми ж свідомо за це не голосуватимемо, тому що розуміємо: за все треба платити», – заявив Петро Адамик.

Його позицію підтримує секретар Львівської міської ради Володимир Квурт. Він вважає, що міська рада може лише вирішити питання компенсації тарифів частині населення, яке не в змозі платити. «Але підтримка цього рішення є безвідповідальною», – наголосив В. Квурт.

Він повідомив, що над визначенням розміру компенсації нових тарифів частині населення в мерії вже працюють. Зроблено відповідні запити в податкову та дано доручення фінансовому управлінню та управлінню промисловості та підприємництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *