ОСТАННІ НОВИНИ

КЕЧівські будинки завтра будуть з теплом

|

Т епло у «кечівські» будинки почали подавати сьогодні. Якщо не виникне проблем з теплоексплуатаційними мережами, то тепло отримають усі будинках, окрім тих, які обслугову є котельн я на вул иці Стрийській , 87 . Про це сьогодні повідомив начальник управління інженерного господарства Львівської міської ради Іван Онисковець.

«На обслуговуванні у котельні на вул. Стрийській, 87 (відноситься до БУ КЕВ № 1) перебуває сім будинків. Необхідно підписати договір між котельнею та «Львівгазом» чи ДК «Газ України», ми це зробимо за 2-3 дні», – повідомив начальник БУ КЕВ № 1 міста Львова Володимир Гідей.

Як передає ЗІК, І.Онисковець повідомив, що військові пообіцяли за два тижні погасити борги, що мають «кечі» перед «Львівтеплоенерго». «На сьогодні борги квартирно-експлуатаційних відділів («КЕВів, а раніше – КЕЧів») становлять 3 млн 764 тис. грн. Також «КЕВи» заборгували близько 600 тис. грн газопостачальникам», – повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Львова Ігор Базарник.

В.Гідей також додав, що всі будинки КЕВ міста Львова – в критичному стані. «Згідно з постановою Кабміну № 705 від 22 травня цього року, всі борги, які числяться за будинкоуправліннями, – це борги минулих років. Згідно з цією постановою, ми напрацювали пакет документів, він йде на розгляд комісії по ПЕК Львівської обласної ради, і після того з державного бюджету України нам будуть погашені борги щодо різниці в тарифах. Це борги, станом на 1 січня 2005 року», – додав він.

На сьогодні у Львові є 136 «кечівські» будинки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *