ОСТАННІ НОВИНИ

Працевлаштуванням неповносправних у Львові займатиметься спеціальна робоча група

|

Проблемами працевлаштування неповносправних займатиметься спеціальна робоча група. Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Львівської міської ради, таку робочу групу створили у п’ятницю, під час зустрічі начальника управління праці та соціального захисту Наталії Федорович з громадськими організаціями, які займаються питаннями захисту неповносправних.

Як повідомила директор Львівського міського центру зайнятості Рената Івать, наразі на львівських підприємствах та організаціях є 227 вакансій для працевлаштування інвалідів. Насамперед це вакансії прибиральниць, столярів, кур’єрів, охоронців, електромонтерів. Окрім того, цьогоріч до Львівського центру зайнятості звернулося 100 неповносправних. Із них 17 осіб працевлаштовано. Наразі на обліку в центрах зайнятості перебуває п’ять неповносправних.

Як розповідає Рената Івать, основними проблемами працевлаштування неповносправних є відсутність вакансій з частковою зайнятістю, а також відсутність надомної праці та спеціалізованих робочих місць.

Таким чином, результатом зустрічі стало створення робочої групи, яка працюватиме над шляхами розв’язання проблем працевлаштування неповносправних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *