ОСТАННІ НОВИНИ

«Beeline» поліпшує покриття у Львові

|

Компанія «Beeline» у Львові провела стовідсоткову заміну обладнання, на якому раніше працювала мережа, на найсучасніше обладнання виробництва компанії Ericsson. Про це повідомив центр зв’язків з громадськістю компанії «Beeline». Окрім того, від сьогодні якість зв’язку стільникової мобільної мережі значно покращилася у двох великих житлових масивах міста – Сихівському та в районі вулиці Топольної, на території яких проживає понад 150 тисяч львів’ян.

«Ми поліпшили та розширили зв’язок у Львові, де проживає значна кількість наших нинішніх і потенційних абонентів. Але ми не плануємо на цьому зупинятися. Ми й далі працюватимемо над поліпшенням та вдосконаленням наших послуг, розширенням територій покриття», – зазначив директор філії «Beeline» у Львові Віктор Костецький.

У травні 2006 року «Beeline» почав наймасштабніший в Україні проект повної модернізації мережі стільникового зв’язку, встановлюючи базові станції, комутатори та медіа-шлюзи на базі передового рішення Ericsson для мереж третього покоління. В мережу закладено інтелектуальну систему маршрутизації виклику, яка дає змогу збільшити кількість дзвінків і звести до мінімуму негативні явища в мережі. Сьогодні обладнання повністю замінено в Харківській, Полтавській, Сумській, Хмельницькій, Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській, Чернігівській областях та АР Крим.

Наразі в Західному регіоні мережа «Beeline» покриває 635 населених пунктів. На цій території проживає понад 60% населення регіону. «Beeline» покриває основні автотраси Західної України, серед яких – «Львів – Стрий – Долина – Калуш – Івано-Франківськ», «Львів – Краківець», «Львів – Броди», «Львів – Рава-Руська», «Львів – Кам’янка-Бузька – Радехів – Горохів» та «Львів – Золочів».

Сьогодні мережа «Beeline» в Україні покриває 320 міст і 2400 населених пунктів, на території яких проживає 27,2 млн. населення. Також покрито ключові автотраси, зони відпочинку на узбережжі Чорного та Азовського морів, популярні місця відпочинку в Карпатських та Кримських горах, митні пункти пропуску та інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *