ОСТАННІ НОВИНИ

Будівельники об’єднуватимуться заради конструктивної співпраці з владою

|

Представники понад півтори сотні будівельних організацій Львівщини зберуться 1 листопада в актовому залі Будинку вчених, де проведуть розширені збори Асоціації будівельних підприємств Львівщини. Про це повідомила прес-служба Асоціації. Участь у засіданні візьмуть голова ЛОДА Петро Олійник та міський голова Львова Андрій Садовий, їхні заступники, керівники профільних управлінь та відомств.

До Асоціації увійшли представники підприємств усіх сфер будівництва, зокрема житлового та промислового, будівництва доріг, а також виробники та продавці будівельних матеріалів.

Метою Асоціації будівельних підприємств є відстоювання економічних та інших законних інтересів, зокрема у взаєминах з органами державної влади і місцевого самоврядування, формування та розвиток будівельної галузі на Львівщині, зокрема через депутатський корпус, адже серед представників Асоціації є понад 40 депутатів усіх рівнів.

Асоціація також працюватиме в напрямі налагодження співпраці між організаціями щодо впровадження та вдосконалення правил сумлінної конкуренції, аналізу процесів впровадження та дії нормативних актів у будівельній галузі тощо. Крім того, Асоціація планує розроблення та впровадження декількох цільових програм, зокрема з професійної підготовки фахівців, від робітничих будівельних професій до фахівців із залучення інвестицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *