ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум критикує мерію за «війну проти всіх»

|

Громадський форум Львова вважає заяви міського голови Львова Андрія Садового щодо ліквідації грального бізнесу популістськими. ГФЛ схвалює

зусилля міської влади, спрямовані на впорядкування сфери грального бізнесу, але «категорично виступає проти популістських гасел і війни проти всіх», – повідомила прес-служба Громадського форуму Львова.

«Останнім часом ми стали свідками тотального наступу представників грального бізнесу в захисті своїх прав перед заборонами з боку міської влади Львова. Це – закономірна і логічна реакція на популістські заяви міського голови Андрія Садового ліквідувати цей вид бізнесу та на окремі дії його підлеглих, які, перевищуючи свої повноваження, намагалися догодити своєму шефу», – йдеться у заяві ГФЛ, поширеній сьогодні серед ЗМІ.

На думку Громадського форуму Львова, «голослівні заяви, спрямовані не на впорядкування бізнесу, а на його дискредитацію, не дали позитивного результату». Тому власники грального бізнесу вирішили захистити свою справу й також вдалися до сумнівних методів.

«Утвердження цивілізованих правил гри на ринку гральної індустрії перетворилися на масштабну популяризацію грального бізнесу, своєрідну його рекламу. Для цього цинічно використовують ЗМІ, соціологічні дослідження тощо», – зазначено у повідомленні ГФЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *