ОСТАННІ НОВИНИ

«Інтермаркет» також збудує торгово-розважальний центр

|

Львівська компанія «Інтермаркет», що володіє мережею магазинів «Арсен» і «Барвінок», планує в 2007 році ввести в експлуатацію торгово-розважальний центр по вул. Червоної Калини у Львові, загальною площею 26 тис. кв.м.

Як повідомляє компанія «Українська торговельна гільдія» (УТГ), ексклюзивний агент з консалтингу, маркетингу й брокериджу цього проекту, за попередніми підрахунками, обсяг інвестицій в будівництво центру складе понад 11 млн.$. Зараз проект у стадії передпроектних розробок.

На першому поверсі планується розмістити продовольчий супермаркет «Арсен», торговельну галерею, фуд-корт та ковзанку.

На другому поверсі розташується розважальна зона, де буде кінотеатр з чотирма залами, боулінг на 10 доріжок, дитячий розважальний центр, супермаркет товарів для дітей, хоббі-крамниці.

«Ми розпочали перемовини з головними орендарями, передовсім, з кінотеатрами, а потім почнемо роботу з операторами розваг і крупноформатної торгівлі», – сказав пан Хоменко.

Компанія «Інтермаркет» також планує у 2008 році збудувати ще однин торгово-розважального центр «Леополіс».

Як повідомлялося раніше, на початку наступного року реалізацію проекту будівництва ТРЦ, загальною площею близько 100 тис. кв.м., почне також італійський девелопер King Cross.

Упродовж найближчих трьох років у нашому місті з`явиться як мінімум шість великих торговельних об`єктів, і до 2009 року прогнозується понад 270 кв.м. на 1000 жителів. Таким чином Львів може стати одним із найнасиченіших торговими центрами міст України, передає “КуПол”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *