ОСТАННІ НОВИНИ

Львів поставив Міноборони нову умову

|

Міністр оборони України Анатолій Гриценко та міський голова Львова Андрій Садовий учора мали продуктивну зустріч. Принаймні так думає А. Садовий. Він повідомив, що запевнив міністра у готовності міста вирішувати проблеми військових, але за однієї умови. За словами Андрія Садового, Анатолій Гриценко на неї погодився.

Нова умова полягає в тому, що місто бере на себе відповідальність за підготовку КЕЧівських будинків до зими та обіцяє забезпечити військовиків житлом, якщо Міноборони передає у власність міста все майно та землі, вивільнені з-під колишніх військових частин. Раніше місто вимагало від Міноборони землі лише шести військових містечок.

«Я бачу, що Міністерство оборони починає розуміти ситуацію в позитиві. Тому я хочу, щоб була домовленість конкретна і в інтересах міської ради. Вона сама буде визначати, що і на якій території має бути. Чи житловий будинок, чи виставковий комплекс. Це завдання було вчора поставлено. Міністр його підтримав. Але чортик завжди сидить у деталях. Тому з тими деталями зараз будемо працювати», – сказав Андрій Садовий.

За інформацією міського голови, для приведення в порядок КЕЧівських будинків місту необхідно до 100 мільйонів гривень. А щоб забезпечити більше двох тисяч військовиків квартирами, міська рада має збудувати 100 тисяч метрів квадратних житла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *