ОСТАННІ НОВИНИ

Шевченківська РА бореться з «незаконними» гральними автоматами

|

Під час сьогоднішнього рейду, який проводила Шевченківська районна адміністрація спільно з працівниками районного відділу міліції, ліквідовано три об’єкти «незаконних» малих архітектурних форм, один із яких – кіоск із гральними автоматами. Окрім того , демонтовано дві ятки стихійної вуличної торгівлі.

«Кіоск із гральними автоматами, що розташований на Грінченк а, 1 , ми ліквідовуємо вже втретє. Наразі в ньому знаходиться 15 гральних автоматів. Власник кіоску ТЗОВ «Бомонд плюс» отримало дозвіл на утримання кіоску для реалізації продтоварів. Але насправді тут знаходяться «незаконні» гральні автомати, – розповів журналістам організатор рейду, заступник голови Шевченківської районної адміністрації Юрій Сахно.

За його словами, такі рейди район проводить щотижня. Окрім того , кожни й дільничи й інспектор Шевченківського районного має свою територі ю, за якою постійно стежить. «Щодо стихійної торгівлі, то за нею стежать дільничі інспектори. Ми працюємо завдяки телефона м, тобто хтось із наших працівників щось «незаконне» побачив і одразу телефонує до інспектора, який відповідальний за той район. До речі , телефони для нашої районної адміністрації закупила Львівська міська рада», – підкреслив Юрій Сахно.

Також заступник голови Шевченківської районної адміністрації розповів, що оренда крану, який ліквідовує незаконні кіоски, обходиться району в півтори тисячі гривень. Проте на такі цілі коштів у міському бюджеті практично не закладено. «Повернути ці гроші зобов’язаний власник кіоску, але бувають ситуації, що він взагалі не з’являється», – зауважив Юрій Сахно.

З червня у Шевченківському районі ліквідовано 72 об’єкти , у яких знаходилося 239 «незаконних» гральних автоматів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *