ОСТАННІ НОВИНИ

На ДП «Львівський хлібозавод № 5» ввели в дію нову лінію

|

24 жовтня на ДП «Львівський хлібозавод № 5» ВАТ «Концерн Хлібпром» відбувся запуск нової лінії «Рондо Дож» ( Rondo Doge ) швейцарського виробництва, передає прес-служба концерну. Це вже друга лінія цієї марки, яку придбав концерн. Збільшення потужностей представленого обладнання зумовлено підвищеним попитом на продукцію, що виробляється на лінії «Рондо Дож». Лінія спеціалізується на виробництві продукції зі слоїстого (листкового) тіста з начинкою. На ній, зокрема, виготовляють напівфабрикати для гарячої випічки ТМ «Наминайко».

«Нова лінія дозволить розділити виробничі потоки, що значно збільшить потужність виробництва за видами продукції. Природно, спеціалізація потоків також сприятиме покращенню всіх показників якості виробів. Сьогодні концерн уже інвестував у проект із впровадження ліній «Рондо Дож» понад 1 млн. 600 тис. євро» – сказав генеральний директор ВАТ «Концерн Хлібпром» Вадим Вишневський.

За словами директорки управління розвитку ТМ «Наминайко» ВАТ «Концерн Хлібпром» Галини Куліковської, потреба в додатковому обладнанні виникла на підприємстві у зв’язку з розширенням географії та каналів збуту продукції торгової марки – проект «Наминайко» охопив уже Київську, Львівську, Вінницьку, Івано-Франківську, Закарпатську, Рівненську та Тернопільську області.

«Проект «бізнесу для бізнесу» ТМ «Наминайко» ми започаткували в цьому році і вже за кілька місяців отримали набагато більше замовлень, ніж планували спочатку. Це свідчить про те, що навіть конкурентний ринок потребує продукції, виготовленої саме за європейськими стандартами якості. А такі наші партнери, як супермаркети, високо оцінили продукцію, виготовлено на обладнанні «Рондо Дож»», – зазначила Галина Куліковська.

Планують, що так буде збільшено пропозицію на ринок швидкозаморожених напівфабрикатів торгової марки «Наминайко» та розширено її асортимент.

ВАТ «Концерн Хлібпром» входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група ».

Компанія є одним із найбільших національних виробників хліба і займає 5% національного ринку хлібопродуктів. До виробничої структури ВАТ «Концерн Хлібпром» сьогодні належать ДП «Львівський хлібозавод № 5» (структурні підрозділи Самбірський хлібокомбінат та Червоноградський хлібозавод), ДП «Вінницяхліб» (структурні підрозділи Барський хлібозавод та Могилів-Подільський хлібозавод), ДП «Калуський хлібокомбінат», ДП «Гайсинхліб» (структурні підрозділи Жашківський, Кам`янський хлібозаводи та Шполянський хлібокомбінат), ДП «Подільське борошно», ДП «Рівнехліб».

У кінці серпня 2006 р. компанія здійснила емісію облігацій серії D на суму 50 млн. грн. зі ставкою купону 14,5%. Менеджер та платіжний агент випуску – ЗАТ «Перший український міжнародний банк».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *