ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків хоче нову політичну силу

|

Голова Львівської обласної організації ПРП Тарас Стецьків хотів би, щоб ПРП взяла участь у створенні нової політичної сили.

„В Україні є нагальна потреба створення зовсім нової політичної сили, яка очевидно може співпрацювати і з БЮТ. На мою думку, краще, щоб ПРП взяла участь у створенні такої нової політичної сили”, – сказав пан Стецьків.

”Я вважаю, що такий процес в Україні буде мати місце, було би дуже добре якби ПРП взяла у ньому участь. Але партійне керівництво вважає по іншому”, – сказав він.

Щодо об`єднання ПРП з БЮТ Тарас Стецьків зазначив, що це рішення партійного керівництва, а остаточне рішення буде прийняте на з`їзді, який відбудеться через місяць, передає “Вголос”.

„Остаточне рішення приймає з`їзд. Керівництво партії провело переговори з БЮТом і підписало певні угоди, ці угоди повинні бути затверджені на з`їзді. Якщо з`їзд прийме таке рішення, тоді можна буде остаточно говорити, що ПРП створила блок з Блоком Юлії Тимошенко і буде займатися опозиційною діяльністю”, – сказав він.

За словами Тараса Стецьківа, він що поки що не відчуває дискомфорту як радник президента і представник політичної сили, яка оголосила про перехід в опозицію з БЮТ.

„Я працюю радником Президента України, ніяких питань з цього приводу в Секретаріаті мені поки що ніхто не задавав”, – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *